Stimaţi colegi,

Vă invităm să participați în perioada 2-4 aprilie 2015 la Prima Conferința Națională de Boli Pulmonare Rare și cea de-a Doua Conferință Națională de Cancer Pulmonar ce vor avea loc la Hotel Internaţional, în frumoasa stațiune Băile Felix.
Grupul de lucru pentru DAAT (Deficitul de Alfa1 Antitripsină) și Secțiunea de Cancer Pulmonar a Societății Române de Pneumologie şi-au unit forţele în vederea organizării acestor conferinţe pentru a acoperi o gamă largă de subiecte în acest domeniu, de la profilaxie la management.

Suntem de părere că managementul cancerului pulmonar şi deficitului de Alfa1 Antitripsină sunt într-o etapa nouă, a evoluției rapide și semnificative, nu doar în Occident, dar și în România.

Datorită noilor descoperiri, putem folosi cu ușurință mai multe instrumente de înaltă tehnologie de diagnosticare, noi medicamente, terapie mai puţin invazivă care nu erau disponibile până nu demult. Prin urmare, este esențial pentru medicii specialişti de a comunica deschis şi a face schimb de cunoştinţe cu liderii de opinie din străinătate, cercetători, colegi oncologi și chirurgi, prin intermediul prezentărilor și discuțiilor interactive din cadrul conferinţelor.

Avem convingerea că ediţia de anul acesta va aduce îmbunătăţiri substanţiale pentru toţi pacienţii din ţară, atât în abordul Cancerului Pulmonar, cât şi pentru Deficitul de Alfa1 Antitripsină.

În numele Comitetului de Organizare, vă mulţumim şi apreciem implicarea şi dedicarea tuturor colegilor pentru a face această conferinţă un mare succes şi sperăm să ne fiţi alături într-un număr cât mai mare.

Vă aşteptăm cu drag!

consiliu-organizare